Какви видове чип тунинг предлагаме?

Накратко за различните видове софтуерен чип тунинг на двигатели.

Решихме в тази страница да обясним с няколко думи какви са основните видове чип тунинг и защо предлагаме три варианта?

Отговорът е много лесен – за да можем да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти. Едни клиенти искат балансирани решения, други искат максимума от автомобила на всяка цена.

Еко тунинг – това е нещо модерно и наистина добро. Масовите шофьори не се състезават по улиците, те просто искат по-добра динамика при изпреварване и разбира се икономия на гориво. С този вид тунинг ще оптимизираме процесите в посока умерен резултат и почти нулево натоварване на двигателя и другите агрегати. Този вид тунинг е безопасен дори и за автомобили, изминали много километри. Подходящ е за семейни автомобили и такива, използвани в градски условия.

Стандартен тунинг – самото име подсказва много. Масово решение за баланс между икономия на гориво, мощност, динамика, натоварване на автомобила и пр. Ако автомобилът е изряден няма от какво да се притеснявате, просто го изберете и няма да съжалявате. Добро решение за търсещите повече динамика и пъргавина на автомобила.

Агресивни версии – това е нещо, което препоръчваме на знаещите какво искат. При този тунинг автомобилът се натоварва допълнително и се изисква наистина добро техническо състояние. Ако има агрегати, които не са изправни или имат скрити проблеми, те ще се проявят бързо. Обикновено този вид тунинг е предшестван от стандартен такъв и при необходимост се препоръчват и правят допълнителни модификации по автомобила – генерация, въздуховоди, филтри, регулатори на налягане и тнт.

Съпоставка на видове чип тунинг

Ето и няколко често задавани въпроса:

– Има ли разлика в цените на различните видове тунинг?
– Не, цената е една и съща за всичките видове.

– Мога ли ако съм избрал ЕКО по-късно да премина към друг?
Да, можете да го направите по всяко време срещу минимално доплащане за допълнителното посещение, смяна на софтуер, диагностика и пътен тест.

Независимо от това кой вид тунинг ще изберете е важно да спазвате правила за движени по пътищата!

Постете и сайтовете на нашите приятели и партньори:

Високоефективни решения за управление на вериги на доставки и логистика